|
Rangs: Administrators

Pievienojās: 2009.03.29. Ziņojumi: 210
|
Citāts:Man ir jautājums vai pastāv tāda opcija kā novērtēt kādas iegādātās grāmatas pārdevēju. Iespēja vērtēt iBook.lv lietotāju ir pieejama lietotāja profilā.Lai novērtētu iBook.lv lietotājus: 1. Ejam uz lietotāja profilu (iespējams izdarīt pēc jebkura no trim zemāk pieminētajiem veidiem): a) meklējot pēc lietotājvārda;  b) klikšķinot uz grāmatas, ko šis lietotājs piedāvā un tad klikšķinot uz redzamā lietotājvārda;  c) klikšķinot vēstuļu sadaļā uz lietotājvārda. 2. Atverot lietotāja profilu, pie lietotājvārda ir redzamas zvaigznītes. Pārvelkot ar datora peli pāri zvaigznītēm, izvēlamies atbilstošo vērtējumu (5 zvaigznītes nozīmē vislabāko vērtējumu), papildus pievienojam savu vērtējuma aprakstu un lieta darīta!
|
|
Rangs: Grāmatu draugs
Pievienojās: 2010.10.13. Ziņojumi: 61 Atrašanās vieta: Rīga
|
Šī aprakstītā iespēja nav minēta sadaļā "BUJ" 11.p., kur aprakstītas reģistrēto lietotāju iespējamās darbības sistēmā. Nebūtu slikti papildināt.
|
|
Rangs: Viesis
Pievienojās: 2009.03.29. Ziņojumi: 3,599
|
Lūdzu pievienojiet šo info BUJ sarakstā, izmeklējos kamēr atradu un sapratu!
Jau iepriekš paldies!
|
|
|
Sveiki,visiem!!!!! Vai šeit forumā ir pieejama tāda opcija kā dot pozitīvu vai negatīvu vērtējumu konkrētiem lietotājiem??? Ja jā, tad kā to ir iespējams paveikt? Riktīgi kretinē tādi pārdevēji kuri ievietojuši plašu grāmatu klāstu pārdošanai ,bet uz vēstulēm neatbild mēnešiem ilgi.
|
|

Pievienojās: 2009.04.14. Ziņojumi: 218 Atrašanās vieta: Rīgas rajons
|
Jā, ir, augstāk jau ir parādīts ar zvaigznītēm. Negatīvam vērtējumam liek 1 zvaigznīti, pozitīvam 5 zvaigznītes un piedevām tur ir jāieraksta komentārs, pamatojums - tur tad arī izsaki savas domas.
|
|
|
Akace ,liels paldies!!!! Nebiju to sākumu vērīgi izlasījis.Vēlāk jau pats iebraucu.Liels paldies par atbildi.
|
|
|
Man savukārt nepatīk pircēji kas it kā pērk grāmatu, bet pēc nedēļas, kad grāmata ir piegādātā Rīgā vairs neliekas ne ziņas. Neatbild uz vēstulēm, nekā. Un tas notiek ar 50% visiem darījumiem. Kādu nedēļu pasūta man 4-as grāmatas, es atbildu ka grāmatas būs nākamnedēļ, jo grāmatas man neglabājas Rīgā. It kā OK, bet pēc nedēļas kad visas 4-as ir Rīgā, labi ja var pārdot kādas 2-as, 2 - i pircēji vairs neatbild... Būtu uzrakstījuši "paldies, grāmatu vairs nevajag" - nebūtu nekādu pretenziju, bet vairs neatbild un viss. Ko darīt? Samazināt reitingu pircējiem?
|
|

Pievienojās: 2009.04.14. Ziņojumi: 218 Atrašanās vieta: Rīgas rajons
|
Jā, tā ir bieža problēma, ka cilvēki pārdomā un neliekas ne zinis. Es parasti nelieku nekādu vērtējumu šiem cilvēkiem, nezinu, varbūt vajadzētu... tik jautājums, cik liela jēga "audzināt" šos cilvēkus? Man liekas tādi ir un būs. Tikai pamēģini viņiem pašiem neatbildēt un ignorēt, tad "spuras gaisā".
|
|